Persoonlijke hulpmiddelen

Veltkamp & Pol: uw ideale accountantskantoor

Het kiezen van de juiste accountant en belastingadviseur is van groot belang voor uw bedrijf. Een vakman geeft advies, draagt bij aan het verminderen van belastingen en denkt actief mee met uw bedrijfsvoering.

Het ideale accountantskantoor is voor langere tijd onderdeel van uw businessteam, dus zoekt u een partij die zich heeft bewezen en waar u blind op kunt vertrouwen. Veltkamp & Pol Accountants en Belastingadviseurs is zo'n kantoor.

Opererend vanuit Hattemerbroek, nabij Zwolle, Wezep en Hattem, is Veltkamp & Pol een landelijk werkend full-service accountantskantoor met tien medewerkers. Wij helpen ondernemers met de volgende diensten:

De volledige administratie
Het opstellen van de jaarstukken
De fiscale aangiften 
De volledige salarisadministratie

Daarnaast is er ruime aandacht voor uw privésituatie in de vorm van een uitgebreid privé-rapport waarin gespecificeerd kan worden wat er aan inkomen is binnengekomen en wat er privé aan uitgaven zijn gedaan ( gespecificeerd per uitgavensoort). Zo kunnen wij u beter adviseren bij het behalen van uw doelen en wensen.

Tot onze cliëntèle behoren met name de vrije beroepers in de (para-)medische sector, zoals huisartsen, specialisten, dierenartsen en fysiotherapeuten en de ondernemers in het M.K.B..

Financieel advies draait om meer dan geld

Een goede accountant en belastingadviseur kijkt verder dan de financien. Spreken deze 10 eigenschappen u aan dan is Veltkamp & Pol de partij voor u.

Ambitieus
Laagdrempelig
Initiatiefrijk
Onafhankelijk
Integer
Deskundig
Zorgvuldig
Professioneel
Betrouwbaar
Persoonlijk betrokken

Bent u benieuwd wat Veltkamp & Pol voor u kan betekenen? Neem nu vrijblijvend contact op.

This is Sliced Diazo Plone Theme